Det kan vara svårt att veta vilken spelbutik online som är bäst när det gäller betting på sport, det finns ju så många? Därför har vi tagit tag i saken och kommer här att presentera de allra bästa som vi på redaktionen gillar. Håll till godo!

Unibet

Detta är en av de största spelbutikerna med betting på svenska. Du kan välja och vraka mellan över femtusen olika spel på massor av olika sportevenemang. Som ny kund får du alltid en bra bonus att spela med och du kan satsa på allt från vanliga fasta odds till liveodds och andra flytande odds. Unibet är även kända för sin enormt bra utvecklade mobilversion där du enkelt spelar på allt du vill i din smartphone. Så på stående fot kan du följa ditt favoritlag och dina spel var du än befinner dig så länge du har täckning förstås. Varför tveka, logga in och skapa ditt medlemskonto på Unibet redan idag!

Betway

Här kan du välja mellan flera olika språk att spela på men självklart kan du spela på svenska om du föredrar det. Deras utbud av sporter och spel att satsa på är stort även här och dessutom är det väl märkbart att dem riktat in sig på just den europeiska marknaden. Visst siktet där kanske ligger mest på England då man till och med kan spela på Gaellisk fotboll men det stör inte. Snarare tvärt om eftersom att England och Storbritannien alltid varit och är en stor sportnation. Du kommer säkert att trivas och de flesta brukar säga att om man börjat spela här så vill man inte lämna utan förblir en lojal spelare på Betway.se

Nordicbet

Denna spelbutik med sportsbetting är till för dig som är nordbo, här har man verkligen satsat på att locka just spelare från Norden. Du kommer att märka det på designen, att den är användarvänlig, på spelutbudet som är specialanpassat att attrahera oss med mera. Du hittar ett stort spelutbud inom sportsbetting men det går även att betta på andra evenemang som inom nöje, politik och väder.